Untitled Document

Livrarea produselor,


Livrarea produselor se va face oriunde in tara sau strainatate, prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.

Costurile de livrare?


Pentru livrari pe teritoriul Romaniei.
GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON. Livrarea se face prin Urgent Curier/Fan Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru al curierului ( peste 5000 localitati ). In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.


A'Style isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.